Verdens beste tester

Autologic DrivePro er den perfekte løsning for alle moderne bilverksteder

 • Diagnosetester på nivå med originaltestere
 • Få hjelp av spesialteknikere med ett tastetrykk
 • Lynrask i bruk
 • Koding/Programmering av styreenheter
 • Slippe å sende biler til merkeverksted
Autologic support

Autologic Drive Pro er den siste diagnosetesteren fra Autologic, som kombinerer diagnose med support fra teknikere som har jobbet hos bilprodusentene. Drive Pro-plattformen lar support-teamet hjelpe ditt verksted direkte gjennom testeren, om det gjelder feilsøking, koding, eller programmering.

Dagens bilpark inneholder flere styreenheter og mere elektronikk enn før. Det er veldig ofte man kan lese en feilkode, men det er langt fra sikkert at det løser problemet. Med Autologic DrivePro kan du enkelt «skanne» bilen, sende filen til Autologic Assist og få spesialteknikere til og evaluere feilkodene. Dette gjør at du kan løse problemet mye raskere enn før og dermed tjene mere penger, og ikke minst få fornøyde kunder som kommer tilbake.

I tillegg til de store europeiske bilmerkene har DrivePro også fått med de fleste Amerikanske og Asiatiske bilmerker. Det betyr at du får Autologics fantastiske support også på disse bilmerkene

Supportavdelingen til Autologic har vunnet flere utmerkelser for sin innsats for kunder rundt om i verden. På verdensbasis har Autologic nå over 100 «Master Tecnicians», dvs. teknikere som er utdannet og har jobbet hos bilprodusentene i flere år. De er koblet opp mot bilprodusentenes online-systemer og kan hente ut all nødvendig informasjon om den bilen du jobber med. Det betyr at de har tilgang på koblingsskjemaer, servicebulletenger og annen nyttig informasjon fra bilprodusenten, som kan være til hjelp for deg som kunde. 

Programmering og koding gjøres mye enklere med DrivePro. BMW, Land Rover og Jaguar kan fullprogrammeres direkte fra testeren. Autologic kommer også med en VCI-kabel som åpner opp for koding på svært mange andre biler. Denne kobles mellom bilen og Autologic Drive-Pro testeren, og kommuniserer med OEM produsentene gjennom nettet. På denne måten kan du nå f.eks kode nøkler, styreenheter som har blitt byttet ut og andre moduler på biler helt opp til 2019. Dette gjelder bl.a. for Audi, VW, Mercedes, Opel og mange andre. Med i pakken følger også Autocom, en egen diagnosetester som gir god dekning på biler som Autologic er mindre god på. Samlet gir dette utstyret enormt god dekning når det gjelder både diagnose, koding og programmering. Dette i kombinasjon med experthjelp fra Autologic-support gjør verkstedet svært godt rustet i møte med dagens bilpark. 

Noen av Drive Pros funksjoner:

 • Lese slette feilkoder
 • Utskrift av rapporter
 • Tilbakestille serviceintervall
 • Live data og aktivering
 • Service på elektroniske bremser
 • Regenerere partikkelfilter DPF
 • Reset av airbag
 • Kalibrering av rattvinkelsensor
 • Høydekalibrering
 • Slette adapsjonsverdier
 • Nøkkelkoding (og remote control)

Les mer om Drive Pro på Autologic sine hjemmesider

Nyheter fra Autologic